Smarte, unike og billige innredningstips!

Her kommer noen smarte og billige tips til de som vil gjøre noe spesielt og kult hjemme, men som ikke har så mye penger å gjøre det med:

Kjøp noen billige, men kule lamper på loppemarked, finn.no, fretex eller få noen etter familiemedlemmer. Heng opp i taket og lag din helt egen "Lysekrone" eller lysinnstalasjon om du vil. Pass på å ikke ha for sterke pærer i hver av dem, da dette blir mye lys sammen. Her er det greit å få litt hjelp av en elektriker eller en som vet hva han/hun holder på med... Definitift noe du ikke ser i et hvert hjem!!



Heng skuffene på veggen! Har du noen gamle kommoder stående eller finner du noen morsomme skuffer på loppis? Heng dem opp på veggen som bokhylle. Morsomt og praktisk. Man trenger alltid mer oppbevaringsplass. Pass på å feste hyllene skikkelig til veggen med riktige skruer og skikkelige knekter eller beslag.





Har du en gammel kommode som du synes er litt kjederlig eller finner du en på loppemarkedet som er fin i formen, men som ikke er så pen i overflaten lengre? Ikke`no problem! Mal skuffene i forskjellige farger og frisk opp både kommoden og hele stua eller soverommet. Så god som ny. Faktisk litt bedre! Denne fantastiske kommoden er faktisk til salgs hos en av mine favorittbutikker Godagers.





Under knappen Linker øverst i menyen har jeg lagt ut en del linker til kule interiørbutikker og nettsteder. Det kommer mer her etterhvert. Sjekk gjerne ut noen av dem, jeg synes de er veldig bra.

Hilsen fra Anette:-)

Kommentarer

Populære innlegg