Veganpølse-grilling for dummies!

Trodde du at veganere ikke griller pølser på tur? Tro om igjen! Her er et grillkurs for uerfarne veganere!

Her har jeg med en pakke Viana Toscaninis. Kjøpt på den lokale helsekostsjappa...

Ta et strå og tre dem på... Eller fortrinsvis en pølsepinne. Husk å tenne opp bålet i god tid først.

Her har jeg laget pizzadeig som har hevet litt. Lages før turen. Bruk 1 dl lunket vann, 1/3 pakke tørr gjær, 1 liten ss olje, bittelitt salt og ca. 180 g mel. Her har jeg brukt fibra finmalt fullkornshvete. Bruk gjerne litt krydder i også.
Ta en klump deig og snurr den til en lang pølse.
Snurr deigen rundt pølsa og fest endene godt!
Nå kan du grille den!

Ser den sånn ut er den ferdig og kan nytes med litt ketchup på!
Mmmm... Hvem sa det var kjedelig å være veggis?

Kommentarer

Populære innlegg