French Toast, the vegan way!


Ingredienser (2 pers.):
  • 1 dl soya- eller havremelk
  • 1 dl soya- eller havrefløte
  • En klype vaniljepulver
  • Lønnesirup
  • 1/2 ts kanel
  • 1/2 baguett, gjerne grov
  •  2 epler

 Fremgangsmåte:

Bland melk og fløte i en bolle og ha i vaniljepulver.
Skjær baguetten i skrå skiver, ca 1,5cm tykke, og legg i blandingen. Vend de flere ganger til de har suget til seg røren godt. Skrell i mellomtiden 2 epler og del de i tynne båter.
La baguettskivene dryppe litt av seg før du legger de i en varm panne og steker de gyldne på begge sider. Legg til side. Stek eplebåtene med kanel og litt lønnesirup, evt annen sirup, til de er gyldne og myke. Server baguettene med eplene og lønnesirup over mens det ennå er varmt. Det er også godt med annen frisk frukt og bær til.

Kommentarer

Populære innlegg