Frokostpannekaker med banan


Ingredienser til 15-20 små pannekaker:
  • 3 dl havremelk
  • 1 dl økologiske lettkokte havregryn
  • 1 dl økologisk hvetemel
  • 1 dl bokhvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • Litt salt
  • 1/2 ts kardemomme
  • 2 ss agavesirup
  • Litt vaniljepulver
  • 1 godt moden banan, most


Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensen i en bolle og la det svelle 10 minutter før steking. Stek små pannekaker (ca 1 stor ss røre til hver) i godt margarin eller soyasmør. Server med syltetøy og lønnesirup eller friske bær. Hvis du ønsker mindre banansmak, kan du ha i en halv banan i stedet eller droppe hele bananen.
God frokost!!!  

Kommentarer

  1. De så jo bare helt utrolig gode ut! Lett at jeg skal prøve meg på disse :D

    SvarSlett
  2. Men er bokhvetemel essensiellt i dette? For det har jeg ikke =/

    SvarSlett
  3. Bokhvete hjelper til å holde de sammen i stedet for egg og så er det veldig godt. Kan bruke No Egg eller soyamel om du har dette. Tradisjonelle engelske frokostpannekaker bruker nesten bare bokhvete. Kan også brukes i vafler for å holde de bedre sammen. Løp og kjøp!! ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg