Frokostpannekaker med banan
Ingredienser til 15-20 små pannekaker:
- 3 dl havremelk
- 1 dl økologiske lettkokte havregryn
- 1 dl økologisk hvetemel
- 1 dl bokhvetemel
- 1 ts bakepulver
- Litt salt
- 1/2 ts kardemomme
- 2 ss agavesirup
- Litt vaniljepulver
- 1 godt moden banan, most
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensen i en bolle og la det svelle 10 minutter før steking. Stek små pannekaker (ca 1 stor ss røre til hver) i godt margarin eller soyasmør. Server med syltetøy og lønnesirup eller friske bær. Hvis du ønsker mindre banansmak, kan du ha i en halv banan i stedet eller droppe hele bananen.
God frokost!!!
De så jo bare helt utrolig gode ut! Lett at jeg skal prøve meg på disse :D
SvarSlettMen er bokhvetemel essensiellt i dette? For det har jeg ikke =/
SvarSlettBokhvete hjelper til å holde de sammen i stedet for egg og så er det veldig godt. Kan bruke No Egg eller soyamel om du har dette. Tradisjonelle engelske frokostpannekaker bruker nesten bare bokhvete. Kan også brukes i vafler for å holde de bedre sammen. Løp og kjøp!! ;)
SvarSlett