Harry handel, vegan style!

Når to veganere drar til Sverige på tur, så kommer de ikke hjem med brennevin, tobakk eller kjøttpølser. Å nei da! Da kommer man hjem med hele bagasjen full av soyafilèer, soyayoghurt, veganske pølser og burgere, sjokolade og vegansk godis. Og siden de to veganerene er så opptatt av mat og godis, så glemt de hele polet og fikk ikke med seg så mye som en øl med hjem igjen... well well... Hadde jo tenkt å ta med litt vin hjem da, men den gang ei;)
Vi dro på helgetur til Malmø pga Natural Products Scandinavia messa der og fikk med oss nydelig vegansk mat fra den beste restauranten i Malmø og fantastisk mat fra det beste veganske supermarkedet der i tillegg. Astrid och aporna er et vegetarisk supermarked i hjertet av Malmø og selger masse kjente veganske produkter i tillegg til sine egne produkter med morsomt design og mange valgmuligheter.  Det veganske spisestedet vi var på heter Vegegården og var virkelig fantastisk. Terningkast 6! De hadde buffèt for kr 118 lørdag og søndag, og en veldig variert meny. Masse veganske kjøtt, fisk og kyllingalternativer. Til og med innbakt vege-reker og vege-blekksprut! Jeg tror ikke de som vanligvis spiser kjøtt hadde kjent forskjellen i det hele tatt. Det var nesten litt skummelt. Du kunne også velge hvilke råvarer du ville ha i maten din og få det woket av en kokk og velge sauser etc. på buffetbordet. Veldig kult!

Dette er det vi hadde med tilbake:
Kjøkkenbenken vår! ;)







Malmø er med andre ord stedet å dra for en veganer. Bare 5 timer fra Oslo! Lykke til med harryhandelen;)

Kommentarer

  1. For en fangst! WHY oh hvorfor(!) finnes ikke alt dette på rema eller rimi her i Norge! Kom, veganrevolusjon og gøttbullar!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hvorfor slikt ikke finnes i norge vet ikke jeg. Når jeg oppdager så mye snadder i utlandet får jeg skikkelig lyst til å starte nettbutikk eller vanlig butikk som er helvegansk med alt du ikke får andre steder. Sikkert en h...vetes jobb da... Men kunne vært moro! Mange av de som lager disse produktene leter etter forhandlere i norge.. Noen som tar utfordringen?? ;)

      Slett
  2. Ahhh, fantastisk!! Vil ha prinsesskorv, haha. Må nok en tur til Sverige snart ja:)

    SvarSlett
  3. Oj oj oj, her var det mye bra! Digger de snille pølsene ;) Og de fileene og bitene ser jo akkurat ut som quorn! Si fra når du får testet alt. Jeg må få til litt harryhandel selv igjen.

    SvarSlett
    Svar
    1. På veganrestauranten vi var på fikk man kjøpt soyafilèer og soya biff. Var skummelt likt kjøtt, så jeg gleder meg til å teste de til middag i dag. Kom hjem fra tur halv 10 i går kveld, så har ikke hatt tid til å nyte alt ennå;)

      Slett
  4. Omg! :D Så mye digg mat! Sinnsykt heldig du :) Venter i spenning på resultatet ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. De soyafilètene var sinsykt gode. Var veldig likt kjøtt i konsistenden. Ble like store som kyllingfilèter. Kommer bilde..

      Slett
  5. FILLERN ,, kan de ikke selge dette på grensa,, :C orker ikke kjøre helt til MALMØ for å handle ,, urk,, dette så jo ut som fantastiske greier å få med seg hjem <3 <3 <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Selger alpro tingene ved grensen og flytende margarin. Og frosne burgere og "kyllingbiter". Resten var bare lengre sør dessverre....

      Slett
    2. Tok 5 1/2 time til Malmø fra Drammen. Og vegetarbutikken var åpen HVER DAG! Det er mulig å klare det på en dag om man er flink, men da får man ikke med seg den fantastiske restauranten hvor de selger vegan mat og soyafilètene og soyabiffen...

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg