Fettucini Alfredo med vårløk og sopp

Her er en veldig god og lettvint pastarett som gjør seg godt forran peisen i julestria og som avveksling fra annen julemat. Jeg har laget den med vårløk og selvplukket kantarell. Du kan ha i det du ønsker selv av evt. grønnsaker eller soya.
Denne er veldig god og lett å lage, uten masse ingredienser. Rimelig også;)

Ingredienser 1-2 porsjoner:
  • 2 ss vegetabilsk margarin
  • 2 1/2 dl (en boks) havrefløte
  • 2 ss vegansk parmesan eller annen revet vegansk ost etter ønske
  • 1/2 ss næringsgjær (kan sløyfes)
  • Salt og pepper etter smak
  • Bittelitt røkt paprikakrydder
  • 1 vårløk i biter
  • 1 håndfull sopp delt i biter 
  • Fersk basilikum
  • Båndpasta nok til 1-2 porsjoner

Fremgangsmåte:
Smelt margarin i en kjele og ha i fløten. La det koke ca 5-10 minutter. Rør av og til. Kok pasta ferdig og slå av vannet. Ha i ost, næringsgjær og krydder i sausen etter smak. Rør inn vårløk og sopp og la det småkoke noen få minutter til du har en fin saus som ikke er for tynn. Rør inn pastaen. Server med litt fersk basilikum og parmesan/revet ost. Veldig godt!!! Mmmmm...

Kommentarer

  1. Herlighet, så godt det ser ut. Jeg bestiller dette når jeg inviterer meg selv på besøk i romjula ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hihi! Digg digg digg! Må lage det igjen snart. Var veldig godt:-)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg