Veganske kaker i en fei!

Det er noen som har begynt å lage kakemixer og ferdige kaker som er for veganere eller veganvennlig. Her er noen av de jeg benytter meg av når jeg har det for travelt til å lage alt fra bunnen av eller som er greit å ha i fryseren hvis det kommer folk. Det er ikke alltid man vil finne opp kruttet på nytt hver gang;) Greit å kunne "jukse" litt innimellom....



Sjokoladekaken fra Funksjonell Mat er veldig god og rask å lage. Du heller blandingen i en bolle og tillsetter 1 dl olje, 3 1/2 dl vann og 3 toppede ss soyamel evt. No egg pulver. P.S. I oppskriften står det 3 egg og 3 dl vann, men jeg bruker bare litt mer vann og soyamel i stedet for egg for å holde seg sammen. Funker som bare det! Oppskrift på nyderlig glassur står på pakken! Du finner den i de fleste helsekostforetninger eller på funksjonellmat.no!



Den andre varianten av kakemix fra Funksjonell Mat kan du lage over 10 forskjellige kaker med, bl.a. eplekake, gulerotkake, krydderkake etc. Mixen blir en veldig god basisdeig som du kan "pimpe" som du ønsker:) Funksjonell Mat har lagt ut 10 oppskrifter på forskjellige kaker med denne basisdeigen. Du finner den i de fleste helsekostforetninger eller på funksjonellmat.no! Nammm nammm nammmmm!
Mamma Cucina har ferdige kaker i frysedisken i de fleste helsekostforetninger og velassorterte dagligvarer. Denne varianten er ostekake med mango og pasjonsfrukt. Deilig og syrlig og klar til servering! Blir ikke enklere enn dette!


Mamma Cucina sin ostekake med jordbær. Veldig god kake du kan imponere bestemor med! Finnes i frysedisken. Smaker fantastisk og ingen vil tro deg når du sier den er vegansk:) Olalah! Pimp den gjerne med friske jordbær og melis på toppen!


Hilde Allergikokken sin ferdige gulerotkake. Veldig god gulerotkake med søt topp. Prisen er ganske stiv, så jeg vil ikke anbefale lommeboken din å kjøpe den hver helg;)


Hilde Allergikokkens sjokoladekake. Veldig god og veldig søt kake. Nesten litt for søt etter min smak... Stiv pris på denne også, så er en kake jeg bruker til anledningene hvor det er skikkelig krise å få tak i en kake fort;)


Kanelbollene fra Findus er veganske og finnes i frysedisken i de fleste butikker. Disse er veldig gode og lette å varme i ovnen om du får overaskelsesbesøk av familien eller bare vil nyte en bolle til en god kopp te på kvelden. Snadder!! Mmmmm...


Findus Kanelbollene i STOR utgave. Lykke :-) Disse har ikke perlesukker på toppen, men er skikkelig store og gode til gjengjeld. Også fine og ha i fryseren just in case!


Si ifra om du har funnet andre kaker som kan være verdt å nevne her!

Bon apetitte!
Kakeklem fra Anette :o)

Kommentarer

  1. Hva koster Hildes kaker?

    SvarSlett
  2. Tror det var 129kr??! Ble litt usikker, var godt over 100kr i hvertfall... Var 6 STORE stykker i pakken. Gode, men dyre. Men passer også for alle med allergier.

    SvarSlett
  3. Toro har en sjokoladekakemiks som er vegansk. Fondant mørk sjokoladekake heter den. Mama cucuina-kaken med jordbær likte jeg veldig godt, selv om den var litt for sukkersøt. Visste ikke at den fantes i mangoversjon, så den må jeg prøve. Fin guide :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for tips. At Toro hadde en visste jeg ikke!! Mamma Cucina sin mango kake får du på store helsekoster eller om du er heldig i noen store dagligvarer. Er ikke like lett å få tak i som den med jordbær av en eller annen grund, men veldig spennende kake. Skal prøve Toro sin sjokoladekake neste gang:)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg