Tid for loppemarked!

Det er nå loppemarked tid og det finnes mange godbiter som bare venter på å bli oppdaget! Gjør et kupp for en 50-lapp f.eks. Det finnes ingen ting som å bli høy på loppisfunn! ;) Sesongen er igang og stort sett hver helg finnes det et eller flere arrangementer i nærheten av deg. Husk kontanter og still opp. Det er ikke alltid man må være først ute for å få godbitene, kanskje ikke alle ser verdien av den fine slitte pinnestolen bortsett fra deg... Med noen malingsstrøk kan den slitteste stol bli til et skikkelig blikkfang i din spisestue!
For å finne loppemarkedene nær deg, gå inn på loppemarked.info. På høyre side finner du helgens loppemarkeder og deres beliggenhet. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet deres og få ukens liste rett på mailen. Happy Hunting!!!

P.s. Jeg fant 6 spisestuestoler på de to siste loppemarkedene jeg var på som kostet meg til sammen 75 kr!!! 2 retro stoler med stofftrekk, 2 pinnesstoler og 2 50-tallsstoler. Skikkelig kupp! De trengte litt kjærlighet alle 6, så med litt lim, nytt trekk og maling så håper jeg å få dem i knallform før vinteren. Jeg kommer tilbake med før og etter bilder og beskrivelse av hvordan man gjør dette selv! :o)

Kommentarer

Populære innlegg